Bilder fra alle skolene

Alværn Ungdomsskole

Alværn var et fett sted å spille, mye kule folk som tydligvis hadde vært på hip hop konsert før! Big ups te Alværn….
Sjekk bilder her!

Bakkeløkka Ungdomsskole

På Bakkeløkka har de fått ny fin skole…vi fikk frukt og var maaad fornøyde med det!!! Fet skole å ha konsert på, og stor respekt til konsertens beste publikummer- mannen med afron (kan ses nede til venstre på siste bilde) !
Sjekk bilder her!

Ås Ungdomsskole

På Ås fikk vi slått sammen to konserter til en, vi rydda kantina for stoler og bord, kobla opp scene og spilte show for 400 coole folk…vi hadde tilogmed med oss dansere fra skolen til å opptre sammen med oss- det er alltid fett!
Sinnsykt bra crowd og nok en god dag på jobb for oss. Takk for det ÅS!
Sjekk bilder her!

Ingieråsen Ungdomsskole

På Ingieråsen blei det rowdy til slutt! Konserten begynte bra, så fikk vi litt tekniske problemer…da ble det selvfølgelig freestyle og beatboxing. Problemene løste seg etterhvert og det tok av på slutten…fred te Kolbotn!
Sjekk bilder her!

Seiersten Ungdomsskole

Dette var helt klart den råeste skolen på turneen- for et publikum!!! Konserten starta bra med noise fra første sekund- etter 3 låter, beatboxshows, enrap battle mellom paven og Arnold Swartzeneger, breaking av speedo og Tobias fra 10 D og den klassiske hendene I været avslutningen, skjønte både vi og publikum at seiersten er the shit!
Vi kommer gjerne tilbake,…dere ringer vi ……..
Sjekk bilder her!

Dyrløkkeåsen Ungdomsskole

Nok en ny fin skole på drøbak…ryktene hadde visst gått fra Seiersten om at de fikk besøk, jammen fikk ikke vi besøk fra Seiersten på dette showet og! Fet konsert med battle mellom Moskva Marit og 50 cent- det er jo ikke vær dag man får se det! Respekt til fett publikum og til tiende som gjorde seg ferdig med tentamen kjapt og kom å chillan med oss. Rrrrrrrespect!
Sjekk bilder her!

Hellerasten Ungdomsskole

Utrolig fett sted å spille, chille folk, god oppvartning fra lærerne og nok en rowdy crowd! Denne konserten jeg kommer jeg til å huske for få folk, men mye lyd!!! For ikke å snakke om battlen mellom Rosmarie Køhn og Kjell Magne Bondevik eller band-bildet vårt med droolian som singstar- go drool….Shout outs fra oss til Hellerasten-
Sjekk bilder her!

Nordbytun Ungdomsskole

På Nordbytun måtte vi spille I en svær gymsal…noe som kan være vansklig til tider, men vi bygde oss en scene av benker og kjørte show, og nok en gang ble det fett som f… Peace til Bøstefar som gikk på denna skolen I gamle dager- skolen din representerte bra! Etter konserten ble det litt signing av plakater, cd’er og andre litt mykere gjenstander….
Fred og respekt til Nordbytun
Sjekk bilder her!

Risil Ungdomsskole

På Risil hadde de besøk av russen på denne vakre mai dagen, vi hooka selvfølgelig opp med de rød og blå og ga dem litt drive-by musikk til skolegårds bombarderingen… ryktene sier visst at det var russen som flyktet fra skolen tilslutt! HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Uansett, de var nok litt slitene på Risil, men vi fikk dem igang etterhvert! Speedo gjorde som vanlig greia si og battlen gikk sin gang…men det var når Drool starta at folk tok av som mest! Løv goes to Risil, West-town style
Sjekk bilder her!

Såner Ungdomsskole

Som mange andre skoler på denne turneen lå Såner langt uti gokk- men vi fant fram til slutt og begynte å koble opp- ryktet om vår ankomst spredde seg fort og vi fikk kjapt beskjed om at her hørte folk på rock og ikke Hip Hop! Men såner crowden var på nett dem, selvom det var sinnsykt varmt I lokalet! Check’em out
Sjekk bilder her!

Tangenåsen Ungdomsskole

Dette var samme dag som jam-et I Kolbotn, så vi hadde med oss celebert besøk… Nemmelig Jan D Man fra Rossin I pølsa crew- konserten ble derfor litt annerledes enn vanlig- FETT! Det ble noen Nils og Jan collabos og Drool joina tilogmed freestyle saifern :) . Publikum var som vanlig på nett- og Nesodden har bevist seg som et bra sted å spille shows! Respekt
Sjekk bilder her!

Kråkstad Ungdomsskole

Så var det Mandag igjen og vi trodde vi skulle til Ski. Det viste seg at vi skulle langt utpå landet til et sted som heter Kråkstad som I Svein- det var få folk, men sinnsykt bra publikum!!! Fet konsert som ga oss energi til å dra videre til neste skole!
Fred til Kråkstadmafian
Sjekk bilder her!

Siggerud Ungdomsskole

Siggerud ligger også et stykke unna alt annet, men det viser seg gang på gang at det er her folk er sultne på underholdning...jeg lurer på hvorfor!? Publikum var veldig bra og etterpå blei det signing av det meste. Det var veldig fett å spille på Siggerud, selvom de hadde jævli stygge scene-tepper!
Sjekk bilder her!

Haugjordet Ungdomsskole

Dette var på selveste festdagen 16. Mai og det var den siste konsertdagen på denne turneen. Vi gledet oss og det hadde vi grunn til! Det ble to konserter en for 10. først og så en for 9. stakkars 8. hadde tentamen? Det ble veldig fett, stage-diving, opptreden fra egen elev på skolen, extra nr fra Nils og Skrangle siden det var siste dag, og sinnsykt fete shows av Droolian og Speedo. Shout outs til alle I tiende som tok turen på begge konserter og spesielt til Ronnie som optrådde med oss på det andre showet!
Fred og kjærleik
Sjekk bilder her!