Kruet i nuet

GrangKry

Det er noen mennesker
-du ikke kan klare deg uten.
Som f.eks mora di.
Eller mora mi.
Eller kruet ditt.
Om du har ett.
Vi har.
- og vi trenger hverandre.


Vi er på veien.
Oftere enn et danseband,
stødigere enn tungtransport
- sikrere enn Nokas.

Sjekk oss ut.


hør her

Dambo

Beatbox maniac fra Danmark. Er aktiv med gruppen EN ELSK. Har blitt Norgesvenn gjennom omfattende turnering med Skrangle. I tillegg har Skrangle blitt Danmarksvenn.

 

 

 

Droolian


Onsdag den 30.11 kl.18.03 ble Droolian pappa til en jente på 48 cm...og 2850 gram! Vi gratulerer selvfølgelig masse- og oppfordrer alle til å sende big ups HER ( Julianskoph@hotmail.com ) eller donasjoner til Drool og kid'en hans;)HER... 0540 14 81054

Droolian er også medlem av RIP og har opparbeidet seg god liveerfaring noe som merkes raskt! Spørsmålet nå er hvor lang tid det tar før vi har en liten miniDrool som beatboxer bedre enn far.

 

olaus venvik

DJ Knark Kent har samlet og spilt skiver siden midten av 80-tallet. Tidlig krøket som b-boy og flasket opp med hard og rask musikk. Jobber som promotør, party organisator, produsent og DJ. Driver Skate Fight Club på Hausmania sammen med Per og Solveig. Har gjort et ukjent antall gigs med Skrangle og Pen Jakke. østen patriot fra Telemark, Sjel-Jonas soul brother no. One. Hei sitt ned, la oss ta en en prat, vi er Pen Jakke, alltid blakke...

 

JONAS BJERKETVEDT

aka Sjel Jonas:Tidligere DJ og produsent for Pen Jakke. Har også jobbet med Palace of Pleasure, Sternklang og EPA. Bor nå i London og går på National Film and Television School. Er ute med The Vice Riddim på Pure Motion Muzik, der blant andre vokalister som Bounty Killer og Skinny Man bidrar.

speedo


B-BOY / TURNTABLEIST som flyttet til Moss som kid. Begynte med b-boying i '98, fikk smaken på turntableing i 2000, og har drevet med det siden. Er en del av Moss Crew, og har nylig blitt tatt opp i ghost crew. Ghost crew er norgesmestere i breakdance 2006.

b-boy parkes

Begynte med b-boying i '91 og er en del av ghost crew og moss crew.
Er det noe du lurer på så er jeg klar...

Kjetil Bjørke

Utdannet Kaospilot. Jobber som skuespiller, konsertarrangør, prosjektkræsjer, manager, konsulent, Jazzmontør, hobby MC(Tilt), dørvakt og døråpner. Arrangør av Wuhafestivalen og Sivil Ulyd Har minst en fest igjen i kroppen og er stort sett en decent fyr på 2 meter.

erlend aka early e outa northbeach

Fløtta inn i gata til Skrangle som toåring og lærte ham å lytte til pedofile popstjerner, hiphop og MC Hammer som er en blanding av de to. Svikta totalt som 13-åring da han flytta til Nordstrand og begynte å få følelser i fjæra. Betaler nå tilbake så godt han kan med bilder av høy kvalitet. Hoffotograf, lumberjackhiphoper og kongehusvenn med gode kontakter langt inn i Ari.

Nils med skills

Fire ganger Rap Battle Champion i Oslo, fristil fanatiker og Skrangles sparringspartner de to siste årene. Nils er medlem av Rosin I Pølsa (RIP), har bidratt på en rekke mix-tapes og jobber med egen utgivelse.

..:::::::::...EKSTRA EKSTRA...::::::::..

Nils nøyer seg ikke med å bare være king of the ring, nå har han giftet seg... Det hele gikk ned den 10 desember, og den heldige blondinen (som selvfølgelig har store pupper) var Kingsize journalisten Lene Guldbrandsen. Nils slipper dessuten albumet "Undergrunnslegenden", 12.mars. I mellomtiden får dere mixtapen "ventings" som dropper 4.november.

Sjekk ut bryllupet til godgutten her

decknical

Ung lovende DJ og produsent fra Fredrikstad, nå bosatt i Oslo der han går på Westerdahls. Spilt med Skranglebein de siste årene. Utmerket seg allerede som en 15 - åring som en talentfull platesnurrer men har nå full fokus på produsering.

 

Eksem

Graffitiartist og breakdanser. Medlem av  OSV og Stumbling mooves.
Lager backdrops for live shows.

Nemo kid

DJ og breakdanser. Medlem av Stumbling mooves og Atomic B-Boys.
For tiden bosatt i Fredrikstad der han driver kafeen & utestedet Verdensspeilet.
Ta deg en kaffe.

 

EINAR IDSØE EIDSVÅG

Einar aka Dj Beinhard er impressario for Skranglebein og Nils m/skils med selskapet Utskudd. Einar er utdanna Kaospilot og kulturbarn fra dag1. Han har konseptet Bleiedisko og Klump, som han spiller på ett sted nær deg i hovedstaden. Har også jobbet mye med adbusters. Vil du booke Skranglebein eller Nils m/skils kontakt Beinhard på einar@kaospilot.dk.

koff

Lager denne siden. På datamaskin. Er glad i mat.
Og musikk. Spiller faktisk kontrabass. Trives.

rock

Sporadisk, tilfeldig og ofte misbrukt designer, grafiker, illustratør og writer. i det hele tatt - en mann du kan utnytte til å få den feteste grafikken i verden.

ezekiel

Eskil vettu. Fin fyr. Du skulle sett ham på settet der han løp rundt og fikk ting til å skje. Dyktig er han, og det burde ikke forundre hverken deg eller meg om han snart regisserer EUs feteste film. Han lagde skrangles video med stil og kan nåes på 92490540

katastrofe aka drittungen

Foreløpig viril, ung, sykdomsfri mann? som garanterer diskresjon søker erfaring. Drittungen er 16 17 år og helt klart det største raptalentet dette landet har sett - ever!!! Født og snart oppvokst i Fredrikstad, der han er medlem av Østens nye stolthet, hip hop gruppa lokAllé. Vil du vite mer om mannen?, så skriv. Bilde = svar